Henrikssonin perheen avoterassilla nautitaan kesäpäivistä yhdessä

Suunnitelma terassista tehtiin yhdessä

Sami Henrikssonin perheen muuttaessa omakotitaloonsa viime keväänä, oli ensimmäinen kodin ympärille hankittava asia selvä: terassi. Terassin lisäksi haaveissa oli poreallas ja nämä kaksi asiaa päätettiin yhdistää.

Tätä ajatusta alettiin jalostaa Jamarin asiantuntijan Oskarin kanssa. Suunnitelma alkoi muodostua Samin oman alkuperäisen suunnitelman sekä asiantuntijan ajatusten pohjalta yhdessä. Sami toteaa, että apu suunnitteluvaiheessa oli hyvin tärkeää ja avasi silmät siinä, mitä kaikkea oikeasti kannattaa ottaa huomioon.

Suunnitelman alkaessa muodostua, päätettiin terassista tehdä alkuperäistä isompi, jotta tila riittää ja kaikki toiveet saadaan toteutumaan. Lisäksi terassiin suunniteltiin useita pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia: muun muassa portaat, joilla uusi terassi on nyt yhdistetty vanhaa terassiin. Tämä yhteys on todella tärkeä.

Asiakkaan kaikkien toiveiden huomioiminen, erilaisten ideoiden, materiaalien ja vaihtoehtojen tarjoaminen ja pienten yksityiskohtien huomaaminen on tärkeää ja monta pientä asiaa olisi jäänyt huomaamatta ilman asiantuntijan silmää ja vuosien kokemusta, Sami miettii.

Toisena esimerkkinä Sami mainitsee lasitetun aidan, joka yksinkertaisuudessaan pitää sisällään monta tärkeää asiaa. Lasituksen ansiosta näköyhteys pihalle ei peity ja porealtaasta voi nautiskella talvisäilläkin ilman huolta viimasta, sillä lasi suojaa tuulelta ja tekee olon mukavaksi jopa paukkupakkasilla.

Tärkeimpiä ovat perusjutut, kuten puutavaran laatu, täydellisesti pitäneet aikataulut sekä myyjän toteamus: mitä tahansa terassin kanssa tulee, paikalle saavutaan korjaamaan. Pitkä takuu antaa asiakkaalle huolettomuutta ja turvaa.

“Neljän lapsen perheen isänä ei ole aikaa pohdiskella ylimääräisiä, joten jos terassin saa avaimet käteen- periaatteella, kilpailukykyiseen hintaan ja laatu on aivan huikeaa, on se sellainen käyntikortti, jota on ilo suositella muillekin”.

 

Henrikssonien koti sai ison ja tukevan terassin, jossa allas on keskiössä ja sen ympärillä tilaa isommalle sohvalle sekä pöydälle, jotta koko perhe voi nautiskella kesäpäivistä ja esimerkiksi ruokailuhetkistä yhdessä. Kesällä se onkin kuin toinen, tilava olohuone. Usein myös aamiainen tullaan nauttimaan yhdessä terassille.

On mukava, kun terassille voi tepastella avojaloin nauttimaan virvokkeet saunan jälkeen.  Myös lasten kanssa se on erinomainen.  Lapset viihtyvät kesäpäivisin terassilla paljon paremmin kuin sisätiloissa, milloin missäkin puuhissa piirtäen, lukien, juoden mehua tai polskien porealtaassa.

 

Terassi on rakennettu paksusta, leveästä kestopuusta ja se oli ajatuksena jo terassia suunnitellessa. Koti on luonnon läheisyydessä ja terassista haluttiin puinen, sillä se on luonnonmukainen materiaali ja istuu parhaiten maalle. Terassi on myös helppohoitoinen kestävän ja laadukkaan puumateriaalin ansiosta.

“Hyvin tehty terassi kestää kymmeniä vuosia ja on sijoitus tulevaisuuteen. Se nostaa talon arvoa ja lisää kiinnostavuutta, jos tästä joskus lasten kasvettua haluaa muuttaa pienempään” toteaa Sami myös.

 

Oli  tärkeää, että Sami asiakkaana tiesi mitä sai: pitkä ikä, kestävyys ja laatu.
Se, ettei tarvitse Suomen olosuhteissa huolehtia terassin kestävyydestä tai toimivuudesta, on äärimmäisen tärkeä asia.

Lisääkin on suunnitteilla etupihan puolelle tulevaisuudessa. Sami toteaa, että Jamaria tullaan kyllä käyttämään vastedeskin. "Kun on kerran löytänyt hyvän, miksi sitä vaihtamaan."

Kuvia Henrikssonin perheen terassista

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=16]

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.