OPPAAT

Millainen on sinun unelmien ulkoilmaolohuoneesi? Lataa maksuttomat terassikuvastomme ja inspiroidu uuden terassisi käyttömahdollisuuksista

Terassin suunnittelukuvasto

Olipa haaveissasi lasiterassi tai avoterassi, omakotitaloon tai mökille, ennen unelmasi toteutumista on hyvä käyttää hetki aikaa ideoiden keräämiseen. Lähtökohta terassin suunnittelussa on tehdä kotiisi tila, jossa viihdyt yksin tai ystäviesi kanssa, vietät grilli-iltoja, perhejuhlia tai mitä ikinä suunnitteletkaan. Unelmiesi terassi on juuri sitä, mihin haluat sään suojassa olevaa ulkoilmahuonettasi käyttää.
Kuten sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - ja me hoidamme terassin tekemisen puolestasi. Hyvä suunnittelu tarkoittaa meillä mittatilausta, jossa talosi ulkonäkö, materiaalit ja terassin käyttötarkoitus ovat keskiössä.

Terassin suunnittelukuvastosta voit hakea käytännön ideoita siihen, millaisia vaihtoehtoja terassin suunnitteluusi avautuu.

Oppaasta saat 10 vinkkiä suunnitteluun ja lisätietoa mm. seuraavista aiheista
• Lasiterassien runkovaihtoehdot
• Terassilaudoituksen materiaalit ja värit
• Liukuovien mahdollisuudet
• Terassikaiteiden vaihtoehdot
• Lasikatosten ominaisuudet
• Miten terassin perustus tehdään
• Miten huomioit terassin rakennusluvan

Lataa Terassikuvasto

Visuaaliset terassi-ideat

Lasiterassi antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kotona olon parhaista hetkistä ulkoilmassa, mutta samalla sään suojassa. Nauti raikkaasta ulkoilmasta, luonnonvalosta ja oman ajan rauhasta kotisi uudessa olohuoneessa luonnon läheisyydessä.

Oikein mitoitettu ja viihtyisä terassi kutsuu jokaisena vuodenaikana viettämään mieleenpainuvia hetkiä perheesi ja ystäviesi kanssa. Sisustusta on helppo muuttaa vuodenaikojen mukaan, ja lasiterassilla viihdyt vielä syksyn pimenevien iltojen aikana.

Terassikuvastostamme voit hakea visuaalista inspiraatiota uuden terassisi käyttömahdollisuuksiin.
Haluaisitko lasiterassin koivujen katveeseen kesämökille, uuden talosi kruunaavaksi oleskelutilaksi tai kenties ylelliseksi paikaksi viettää iltaa paljussa? Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin kohteita ja terasseja.

Suomessa luonnon läsnäolo luo upeat puitteet terassillesi. Kuvastostamme voit nähdä, miten lasiterassi taipuu kasvihuoneeksi, miten terassi istuu ympäröivään luontoon ja miten terassilasit ja -katokset siivilöivät luonnonvaloa kauniisti.

Lataa maksuton kuvasto ja katso upeat kuvat suomalaisten tavoista käyttää lasiterasseja!

Lataa ideakuvasto