Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Käymme läpi terassitoiveesi paikan päällä ja saat terassillesi kiinteähintaisen tarjouksen

Oletko hankkimassa lasiterassia, lasikatosta tai avoterassia kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi? Maksuton suunnittelukäyntimme on ensimmäinen askel uuden terassisi hankinnassa.

Jokainen terassimme valmistetaan mittatilauksesta, joten paikan päällä tehtävä suunnittelukäynti käynnistää terassiprojektisi haluttuun suuntaan. Yksilöllinen mittatilaustyö varmistaa sen, että saat ratkaisun, joka vastaa parhaiten toiveitasi sekä sopii yhteen kiinteistösi rakennustavan ja ulkonäön kanssa.

Teemme suunnittelukäyntejä jokaisen terassiprojektimme yhteydessä, olipa kohteesi omakoti-, rivi- tai paritalo, mökki tai uudiskohde.

Mitä terassin suunnittelukäynti sisältää?

Terassialan ammattilaisemme vierailevat luonasi paikan päällä siellä, minne terassi on tarkoitus asentaa. Käymme yhdessä läpi terassitoiveesi, ja autamme sinua löytämään parhaan terassiratkaisun kiinteistöösi.

Suunnittelukäynnin aikana käymme yhdessä läpi esimerkiksi terassisi tarkan sijoittelun, koon, materiaalit, ulkonäkötoiveet ja muut käytännön asiat, joiden pohjalta voimme valmistaa terassisi.

Annamme sinulle suunnittelukäynnin aikana kiinteähintaisen, kirjallisen ja selkeän ehdotuksen terassiprojektillesi. Ehdotuksemme sisältää kattavasti kaikki olennaiset terassin toteuttamiseen tarvittavat seikat: voit lukea ehdotuksesta muun muassa materiaalitiedot, terassin värin, koon ja sijoittelun.  Tarjouksemme sisältää kaikki terassin suunnittelu-, valmistus- ja asennuskulut, joten voit luottaa siihen, että emme lähetä yllättäviä piilolaskuja.

Kun olet hyväksynyt terassiehdotuksemme, pääsemme aloittamaan terassin valmistamisen toiveidesi mukaisesti.

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti oheisella lomakkeella!

Kun haluat tietää, millainen terassi sopisi sinulle parhaiten, ota yhteyttä ja sovitaan suunnitteluaika! Suunnittelukäyntimme on sinulle täysin maksuton.

Jätä yhteystietosi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.