Jamar terassikauppa

Tilaa itseasennettavatterassikatokset ja kattolasit

Terassipakettimme on kehitetty vuosien asennuskokemuksen pohjalta. Niiden asennuksessa korostuu yksinkertaisuus ja helppous. Tyylikkäät tuotepaketit ovat varma tapa nostaa rakennuksesi arvoa.

Miksi valita Jamar itseasennettava terassikatos?

1

Materiaaleina lasi ja liimapuu.

Lasi ja liimapuu ovat terassikatoksen rakentamisen ihanteelliset materiaalit, tarjoten sekä upeat näkymät että valoisuutta. Ne sopivat mainiosti niin puuverhoiltuihin, hirsirakennuksiin kuin kivitaloihinkin, lisäten tilaan lämpöä ja tyyliä. Liimapuun kestävyys ja kiinnitettävyys tekevät siitä erinomaisen valinnan terassikatoksiin.

2

Järkevimmät elinkaarikustannukset.

Jos vielä mietit, valitako omaan terassiin lähtöhinnaltaan halvempi muovikatto tai höylätty lankku liimapuun sijaan, voit kurkata alta perustelut siitä miksi loppujen lopuksi maksat vähemmän huomattavasti laadukkaammasta terassikatoksestamme.

Kestävämpi lasikate vai edullisempi valokate?

Ota huomioon valinnassasi nämä kolme asiaa: 

  1. Ominaisuudet lasikate: näkymä taivaalle, ei varjosta ikkunoita, tyylikäs vaihtoehto joka nostaa rakennuksen arvoa.
    Ominaisuudet valokate: läpäisee valoa ja alkuinvestointi edullisempi.
  2. Asennus ja huolto lasikate: Helppohoitoinen. Lasit puhdistuvat osin itsestään vesisateella, säilyttää tyylikkyytensä. Yksinkertainen asennus, kestää päällä liikkumisen, kestää lumikuorman.
    Asennus ja huolto valokate: Asennus helppo ymmärtää, ei kestä ihmispainoa kunnolla, mikä huomioitava asennuksessa ja huollossa. Ongelmana lumien pudottaminen. Puhdistettava tiheästi, koska likaantuu helposti.
  3. Lasikate arvioitu elinkaari yli 20 vuotta, karkaistu 8 mm turvalasi on todella kestävää. Valokate arvioitu elinkaari 5-10 vuotta. Säänkestävyys heikkoa. Esteettiset ominaisuudet ja kestävyys huononevat vaikka katetta huolletaan. Lasikatteen elinkaarella voi joutua uusimaan ja asentamaan useamman valokatteen vanhojen tilalle.
Vääntymätön liimapuu vai edullisempi lankku?
  1. Liimapuurunko tarjoaa vääntymättömän, suoran ja mittapysyvän vaihtoehdon, johon voit luottaa. Lasien pysyminen katolla on edellytys turvallisuudelle ja katon vedenpitävyydelle. Oikeastaan koko terassikatoksen olemassaololle.  
  2. Sahatavaralankkurunko voi aiheuttaa päänvaivaa. Et voi tietää kuinka paljon puu kiertyy ajan saatossa. Joissain tapauksissa sahatavara on vääntynyt useamman sentin, jolloin lasi ei ole enää minkään varassa joissain kohdin niskaa. Usein sahatavara valitaan kapeammasta lankusta, kuin mistä liimapuuta edes valmistetaan. Se lisää riskiä. Pitkän linjan toimijana suosittelemme vahvasti liimapuuta terassikatoksen rungoksi.

3

Jamar terassikatos on helppo asentaa.

Asennuksen helppoudesta olemme aidosti ylpeitä. Asiakkaana säästät valtavasti aikaa ja työvaiheita ostamalla todella yksinkertaisen ja pitkälle työstetyn tuotepaketin. Pakettimme on mahdollista saada nopealla aikataululla! Selaamalla sivua alemmas näet myös videolta miten helposti terassikatoksen asennus käy!

Näin otat terassikatoksen mitat

Tulostettava mittakortti terassikatos

Lataa pdf

Terassikatoksen asennus

Asennusohjeet terassikatos

Lataa pdf

Näin otat lasikaton mitat

Tulostettava mittakortti lasikatto

Lataa pdf

Lasikaton asennus

Asennusohjeet lasikatto

Lataa pdf

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
Kerro meille, mitä sinulla on mielessäsi. Onko sinulla kysyttävää meille? Kysy pois.

Seppo Jokitalo

Projektijohtaja, Kauppa

Keskustele WhatsAppissa

Keskustele WhatsAppissa