Avoterassit

Avoterassilla voidaan yhdistää esimerkiksi talo ja saunarakennus tai rakentaa reitti muulle piharakennukselle.

AVOTERASSIT

Hyvin suunniteltu avoterassi on pihan keskeisin ajanviettopaikka. Se sopii hyvin talon yhteyteen mutta toimii myös itsenäisenä kokonaisuutena vaikka keskellä pihaa. Avoterassi saadaan helposti sopimaan kaikenlaisiin pihapiireihin pihan koosta ja ympäristöstä riippumatta.

Avoterassin perustussuunnitelma tehdään kohteessa maaperän vaatimusten mukaan. Ruuvipaaluperustuksen avulla terassi voidaan asentaa ilman routaeristystä ja yleensä ilman kaivuu- ja maansiirtotöitä. Lisäksi terassiin voidaan tehdä porrasaskelmia ja kaiteet kohteen tarpeiden mukaan.

Avoterassi toimii hyvin myös lasiterassin jatkeena osana terassikokonaisuutta. Avoterassilla voidaan yhdistää esimerkiksi talo ja saunarakennus tai rakentaa reitti muulle piharakennukselle.

Tutustu kaidemallistoomme

Kaidemallit

avoterassi

Tarjoamme joustavan rahoituksen kaikille terasseillemme

Toteuta terassihaaveesi jo tänä kesänä! Tarjoamme kaikille terasseillemme kiinteäkorkoisen rahoituksen, jonka turvin voit maksaa terassisi joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen onnistuu parissa minuutissa, ja asiantuntijamme neuvoo sinua prosessissa. Saat rahoituspäätöksen nopeasti, normaalisti jo saman päivän aikana. Voit valita itse sinulle sopivat kuukausierät, joita voit muuttaa rahoituskauden aikana.

Tutustu rahoitukseen

HAE INSPIRAATIOTA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

REFERENSSIKOHTEITA

ASIANTUNTIJAMME OVAT MUKANASI KAIKISSA VAIHEISSA, SUUNNITTELUSTA VALMIISEEN TERASSIIN.

  1. Maksuton suunnittelukäynti
  2. Ehdotusratkaisu
  3. Kiinteä hinta
  4. Terassitilaus
  5. Terassin asennus
  6. Valmis terassi