Kuin toinen olohuoneesi, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja luonnonvalosta säältä suojassa ympäri vuoden

Lasiterassit

Ota kiinteistösi neliöt täyteen käyttöön ja tunnelmoi kiireettömästä ajasta lasiterassilla perheesi ja ystäviesi seurassa

Valmistamme säänkestävät  lasiterassit omakoti-, pari- ja rivitaloihin sekä kesämökeille. Aina mittatilauksena, aina toiveitasi, kiinteistösi ulkonäköä ja käyttötarkoitusta kunnioittaen.

Lasiterassi on kotisi valoisa lisätila, jossa voit nauttia ulkoilman mahdollisuuksista keväästä myöhään syksyyn säältä suojassa. Lasiterassi muuttuu ulko-oveltasi alkavaksi olohuoneeksi, koko perheen ruokailutilaksi, lasten leikkipaikaksi ja viherpeukalon kasvihuoneeksi. Lasiterassin käytössä vain mielikuvituksesi on rajana - kun sisustat lasiterassin kauden mukaan, saat siitä kotisi monipuolisimman oleskelutilan.

“Uusi terassimme on kuin lisähuone, joka pidentää kauttamme oleskella ulkotiloissa. Varsinkin silloin kuin lapsenlapsemme ovat käymässä, terassi laajentaa oleskelutilojamme hyvin” Henrik, Siuntio 

Lasiterassi – kotisi monipuolisin lisätila ja ulkoilmahuone sään suojassa

Kesän ensimmäiset aamukahvit linnunlaulun lomassa. Pitkään valmistellut perhejuhlat, joissa tilaa riittää kaikille, säävarauksesta ei tarvitse huolehtia, ja kattaus on luontoa lähellä. Lasten riemu, kun lasiterassille voi rakentaa parhaat pelit ja leikit, vaikka ulkona vähän ripottelisi vettä. Entä miltä kuulostaa saunanjälkeinen vilvoittelu lasiterassilla, pimenevien iltojen tunnelmointi kynttilänvalossa, tai ex tempore-grillijuhlat kavereiden kesken lasiterassilla?

Kotisi lasiterassi on sitä, mitä sen haluat olevan. Se on arjen luksusta, jonka voit kokea joka päivä vain astumalla ovestasi ulos terassille – kotisi monipuolisimpaan tilaan.

Lasiterassimme soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Terassilla voit nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä, kesäpäivien lämmöstä ja syksyn pimenevistä illoista. Kun varustat terassisi lämpölampuilla tai muilla lämmitysratkaisuilla, voit oleskella lasiterassilla myöhään syksyyn ja talven tuloon saakka.  

Millaiseen kohteeseen lasiterassi sopii?

Olemme lasiterassien, lasikatosten ja avoterassien suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut kotimainen yritys, ja valmistamme lasiterasseja yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Lasiterassimme sopivat

 • Omakotitaloihin
 • Rivitaloihin
 • Paritaloihin
 • Vapaa-ajan asuntoihin ja kesämökkeihin

Valmistamme terasseja käytännössä kaikkiin edellä mainittuihin kiinteistötyyppeihin, oli kiinteistösi rakennusvuosi 1960- tai 2020-luvulla. Pikemminkin voisi kysyä, mihin lasiterassimme eivät sopisi – löydämme kanssasi ratkaisun, joka soveltuu parhaiten toiveisiisi, kiinteistösi vaatimuksiin ja terassin käyttötarkoitukseen.

Koska valmistamme jokaisen lasiterassimme yksilöllisesti ja testatusti laadukkaista materiaaleista, ne ovat hyvin sään- ja ajankestäviä. Lasiterassimme kestävät niin auringon porotuksen, syksyn sateet kuin talven lumikuormat.

Toteutamme lasiterassit liimapuurunkoisina tai alumiinirunkoisina. Ovimalleina meillä on pystypuitteellinen tai pystypuitteeton liukuovi. Terassien lasikatoissa käytämme 8 mm paksuista karkaistua turvalasia.

Voit odottaa uudelle terassillesi useiden vuosien käyttöikää. Lasiterassi nostaa myös kiinteistösi arvoa yhdellä muutoksella, joka tuottaa sinulle moninkertaisen hyödyn kiinteistösi myyntitilanteessa.

Jamar Terassit - lasiterassit avaimet käteen -periaatteella

 • Mittatilauksena tehtävät lasiterassit omakotitaloon, rivitaloon, paritaloon ja vapaa-ajan asuntoon
 • Toimitamme terasseja pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Hämeessä
 • Lasiterassimme sopivat mm. puutaloihin, hirsitaloihin ja tiilirakennuksiin.
 • Lasiterassimme valmistetaan talosi ulkonäköä ja terassin käyttötarkoitusta mukaillen
 • Suunnittelukäyntimme on sinulle aina maksuton
 • Voit maksaa lasiterassisi halutessasi joustavalla rahoituksella
 • Asiantuntijamme ovat terassirakentamisen koulutettuja ammattilaisia ja työsuhteessa yrityksessämme

”Kun terassi oli valmis, spontaani reaktiomme oli “vau”! Puinen terassi sopii hirsitaloomme erittäin hyvin, ja Jamarin pojat osasivat valita terassiimme juuri oikeat, taloon sopivat värit. Mikäs sen ihanampaa istua perheen kanssa sateisellakin säällä terassilla. Terassi on tuonut meille tavan käyttää hyödyksi koko tonttimme mahdollisuuksia.” Minna Laapas, Rauno Pohjola, Vihti

Kiinnostuitko lasiterassista? Hoidamme koko projektin puolestasi

 1. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai verkkosivujemme lomakkeella.
 2. Teemme maksuttoman suunnittelukäynnin kohteeseesi. Käymme yhdessä läpi esimerkiksi terassisi tarkan sijoittelun, koon, materiaalit, ulkonäkötoiveet ja muut käytännön asiat, jotka huomioimme terassin valmistamisessa.
 3. Saat kiinteän tarjouksen terassin suunnittelukäyntimme aikana. Ehdotuksemme sisältää terassin kaikki suunnittelu-, valmistus- ja asennuskulut. Ei piilokuluja tai yllätyksiä!
 4. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voimme aloittaa terassin suunnittelun ja valmistamisen. Käymme samalla läpi rakennuslupasi tarpeen - ja hoidamme tarpeen tullen luvan hakemisen puolestasi.
 5. Asennamme terassisi. Sovimme yhdessä ajankohdan, jolloin asentajamme hoitavat asennuksen alusta loppuun ja siistivät työmaan jäljet. Sinun ei tarvitse olla kohteessa paikalla asennushetkellä, sillä asennus tehdään täysin ulkotiloissa.
 6. On aika nauttia lasiterassistasi!

Tutustu lasiterassien runkomalleihin

Runkomallit

Tutustu erilaisiin ovimalleihin

Ovimallit

Tietoa lasikatosta

Lasikatto

Tarjoamme joustavan rahoituksen kaikille terasseillemme

Toteuta terassihaaveesi jo tänä kesänä! Tarjoamme kaikille terasseillemme kiinteäkorkoisen rahoituksen, jonka turvin voit maksaa terassisi joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen onnistuu parissa minuutissa, ja asiantuntijamme neuvoo sinua prosessissa. Saat rahoituspäätöksen nopeasti, normaalisti jo saman päivän aikana. Voit valita itse sinulle sopivat kuukausierät, joita voit muuttaa rahoituskauden aikana.

Tutustu rahoitukseen

HAE INSPIRAATIOTA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

REFERENSSIKOHTEITA

« 2 annettu 2 »

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA