Terassilaudoitus

Terassilaudoituksen materiaalivalinnassa kannattaa ottaa huomioon materiaalin huoltovaatimukset. Valikoimastamme löytyy painekyllästetty mänty, lehtikuusi ja UPM Profideck komposiitti.

Painekyllästetty mänty on kestävä ja edullinen valinta avoterassille sekä katetuille terasseille.

Lehtikuusi on kaunis ja luonnonmukainen puumateriaali. Puun omat uuteaineet tekevät siitä lahonkestävän.

UPM Profideck komposiitti on kestävä ja huoltovapaa materiaali, joka on helppo pitää puhtaana.

PAINEKYLLÄSTETTY MÄNTY, URALLA

PAINEKYLLÄSTETTY MÄNTY, SILEÄ

terassilauta

LEHTIKUUSI

UPM PROFIDECK KOMPOSIITTI, HARMAA

UPM PROFIDECK KOMPOSIITTI, RUSKEA

terassilauta

UPM PROFIDECK KOMPOSIITTI, MUSTA

PERUSTUS

KIERREPAALUPERUSTUS
Maahan asennettavat kierrepaalut voidaan asentaa niin kesällä kuin talvellakin. Kierrepaaluperustus soveltuu esimerkiksi lasiterassin ja muiden raskaiden rakenteiden pohjaratkaisuksi.

Liimapuurunko

LÄMMIN JA KODIKAS

Liimapuurunkoisen lasiterassin vahvuudet ovat laajat värivaihtoehdot sekä rungon hyödyntäminen kalustuksessa ja sisustuksessa. Esimerkiksi erilaisten kiinnityksien tekeminen runkoon on asiakkaalle todella helppoa. Muun muassa tästä syystä liimapuurunkoisia lasiterasseja toteutetaan moniin erilaisiin kohteisiin perinteisistä puutaloista aina moderneihin kivitaloihin.

Alumiinirunko

MODERNI JA TYYLIKÄS

Alumiinirungon etu on mm. huoltovapaus. Runkoväreinä ovat valkoinen, tummanharmaa ja tummanruskea. Toteutamme alumiinirunkoja halutessa myös muilla RAL-värikartan väreillä.

Hirsimallisto

TUNNELMALLINEN JA LUONNONLÄHEINEN

Kuullotekäsittelyllä runko saadaan sulautumaan kohteeseen tai vaihtoehtoisesti luomaan kontrastia esimerkiksi moderniin julkisivuun.

Puitteeton liukuovi

  • helppokäyttöinen
  • esteetön näkymä
  • soveltuu käytettäväksi kaiteiden päälle

Puitteellinen liukuovi

  • helppokäyttöinen
  • tiivis
  • pitää terassin sisätilat puhtaana
  • eristää ääntä
  • soveltuu käytettäväksi kaiteiden päälle

Puitteellinen liukuovi

Puitteeton liukuovi

Lasikatto

Katossa käytämme aina 8 mm karkaistua turvalasia. Rakennesuunnittelijamme laskee jokaisen terassin runkokestävyyden ja kantavuuden. Jamar-terassi on rakennevaatimusten mukaan toteutettu. Näin voimme taata asiakkaille korkealaatuisia ja turvallisia Jamar-terassikokonaisuuksia.

lasiterassi

Talvella lasikaton päällä oleva lumikuorma ei vahingoita runkorakennetta eikä laseja. Lasikatto pysyy kirkkaana ja tuo luonnonvaloa terassille ympäri vuoden vuosikymmenien ajan. Toisin kuin muut valoa läpäisevät kattomateriaalit, lasikatto on ympäristöystävällinen valinta eikä sinun tarvitse huolehtia lasikaton uusimisesta tietyin väliajoin. Lasikaton puhtaana pitäminen on helppoa, koska puhdistamisen voit tehdä lasikaton päällä turvallisesti kävellen.

Lupapalvelu

Lasiterassin rakentaminen luokitellaan julkisivumuutokseksi, siksi se vaatii joskus luvan tai vähintään ilmoituksen kunnan rakennusvalvontaan. Jos kuntasi vaatii lupien hakemista, toteutamme sen puolestasi. Oma suunnittelijamme ottaa kokonaisvastuun luvan hankkimisesta, asian sujuvuuden takaamiseksi.

lupapalvelu

VANHOJEN RAKENTEIDEN PURKAMINEN

Meidän tehtävämme ja tavoitteemme on tehdä uuden terassin hankinnasta mahdollisimman vaivatonta sinulle. Tästä syystä palveluihimme kuuluu myös purkupalvelu ja purkujätteiden poisvienti.