Maija-Riitan terassi on upeasti sisustettu elämyspaikka

Hetken mielijohteesta elämänmittaiseen iloon

”Istahdin messuilla terassille lepuuttamaan kipeää jalkaani ja myyjä vierestä vinkkasi, ettei terassin suunnittelu maksaisi mitään”. Hetken mielijohteesta syntyikin päätös, joka on tuonut paljon iloa Maija-Riitalle.

”Minulla käy paljon vieraita. Yksi vieraista luonnehtikin elämystä, että tuntui siltä, kuin olisi tullut palatsin puutarhaan”. Maija-Riitta ihastelee, ettei ”olisi kyllä uskonut, että minulla on joskus tällainen paikka”.

Terassi on sisustettu kirppislöydöillä. Tuolit ovat maksaneet yhteensä 20 euroa ja pöytä 30 euroa. Terassi on tilana sellainen, että se on helppo sisustaa oman maun mukaan.

Sohva on ollut vieraiden suosiossa. Siinä on ihana istuskella ja katsoa tähtitaivasta iltaisin. ”Viikonloppuna tässä oli 15 henkeä, vaikka ei tämä lasiterassi kovin iso tila ole. Sohva vain pois ja toinen pöytä tilalle”.

Maija-Riitta innostui laittamaan myös pihaa terassin valmistuttua. Puutarha onkin upea kokonaisuus, josta saa käden käänteessä kauniit kukkakimput lasiterassia koristamaan.

Lasiterassi avaa mahdollisuuden olla valoisassa ja avarassa luonnonnäkymässä säällä kuin säällä. Maija-Riitta eläytyy kertomaan terassilla vietetyistä illoista vieraiden kanssa.

”Ulkomaalaiset ihmettelivät, kun oli ne myrskyt ja katseltiin terassilla japanilaisten kanssa, kun ukkonen jyrisi ja salamoi ja tuuli pyöritti puita”.

Suomessa on niin sininen taivaskin. Monet ovat ihastuneet Maija-Riitan terassiin, vaikka eivät ole ensin epäillen ymmärtäneet, millaiset puitteet elämälle terassi antaa.

Miksi juuri Jamarin terassi?

Useamman vaihtoehdon joukosta Jamarin terassi oli paras. Kun kerran rupeaa rakentamaan, niin tekee sitten kunnollista. Terassista avoterasseineen tuli kerralla kunnollisen kokoinen.

”Jamarin edustaja oli reilu ja luotettava ja hänen kanssaan oli mukava tehdä yhteistyötä. Edustajalla oli realismia ja hän tiesi, mitä tekee. Erityisesti minua miellytti, että suunnittelussa oli joustovaraa. Saa sellaista, mitä haluaa ja mikä sopii juuri omaan elämään.”

Edustajalla oli näkemystä ja hän esitti oman vaihtoehtonsa perustellen sen hyvin. Alkuperäsisuunnitelma muuttui aika paljon Jamarin esityksen pohjalta, mikä säästi rahaa ja teki terassista käytettävämmän.

Valmiina oleva tolppa hyödynnettiin terassin tukipilarina ja sisälle kuskattavia polttopuita varten rakennettiin luiska. Avoterassi kiertää koko lasiterassin niin, että sitä myöten voi kävellä lasiterassin ympäri sukkasillaan kastelematta jalkoja nurmikolla. Avoterassi ja lasiterassi toimivat täydellisenä kokonaisuutena joka säällä ja kaikkina ajankohtina.

Kuvia Maija-Riitan elämyspaikasta

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=13]

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.