Mommojen lasiterassi tarjoaa mahdollisuuden nauttia jokaisesta kesäpäivästä

Umpeenkasvaneesta mökkirannasta kesäiltojen unelmaksi

Mommojen kesään kuuluu vahvasti mökkeily ja mökki onkin ostettu pienen matkan päästä kotoa. Vielä viisi vuotta sitten ranta oli umpeen kasvanut, eikä siellä voinut viettää aikaa ja mökissäkin oli alun perin vain yksi huone.

Erkillä, eläkkeelle jääneellä golfkentän toiminnanjohtajalla oli vahva visio siitä, millainen paikan pitäisi olla.
Nyt mökkiranta ja mökki ovat kokeneet valtavan muodonmuutoksen.

Nyt terassilta rantaan saakka ulottuu moitteettomasti hoidettu ja huoliteltu viheriö ja lastenlasten kanssa on mukava lyödä palloa rantaa kohti alas rinnettä.

Mommot tulevat usein syömään mökille luonnon keskelle. Sisätilat mökissä eivät olisi millään riittäneet nykyisiin käyttötarpeisiin ja kesä onkin startattu käyntiin hyvillä mielin talvella valmistuneella lasiterassilla. Terassi toi mukanaan paljon väljyyttä ja kokonaisen huoneen verran lisätilaa.

Kesä on ollut myös sateinen ja kylmä ja Erkki toteaakin, ettei ulos olisi juuri ollut asiaa ilman lasiterassia. Kun kylmä tuuli puhaltaa järveltä, eivät puitteellisen lasiterassin lasit kolise kovassakaan puhurissa ja terassin sisällä on aina sopiva keli.

Terassin tuoma lisätila on todettu hyödylliseksi myös siinä mielessä, että Mommot tulevat toisinaan vain pistäytymään mökillä. Ennen pistäytymisiä hidasti se, että kaikki tavarat täytyi keräillä mukaan lähtiessä, mutta nyt tilava terassi on ratkaisu siihenkin. Lähteminen ja tuleminen on vaivatonta!

Mommot toteavat yhdessä, etteivät keksi terassista mitään huonoa sanottavaa. Anneli Mommo tuumaa vielä hymyssä suin, että olisihan tämä lasiterassi voinut olla vielä isompikin.
Kuvauspäivänä Mommot viettivät mökillä 40-vuotishääpäiväänsä. Kaikesta näkee, että yhteinen aika on tärkeää ja he panostavat siihen.

Loppuun Mommot toteavat vielä, että talvi oli erittäin hyvä ajankohta rakentaa lasiterassi. Asentajat saivat tehdä työnsä rauhassa ja parasta oli se, että kesällä pääsi heti keskittymään olennaiseen eli terassilla oleskeluun.

Kuvia Mommojen kesäpäivien unelmasta

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=14]

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.