Poreallasterassi on kesä- ja talvipäivien ilo

Rivitalon terassilta näkee suoraan kauniin järven rantaan, jossa on naapuruston yhteisessä käytössä oleva laituri. Rivitaloja on yhteensä yhdeksän, joista tämä on lähimpänä rantaa. Kaunis koti on perheen, johon kuuluu kahden aikuisen lisäksi lapsi sekä koira.

Asiakas kertoo terassistaan näin:

Terassi haluttiin rakentaa, sillä sille oli valmis paikka, pieni “piha” johon kaivattiin lisää käytännöllisyyttä. Pihalta on myös kaunis näköala rantaan ja tämä kaikki haluttiin saada toimivaksi paketiksi. 

Ajatuksena oli, että terassille täytyisi mahtua grillauspöytä ja välineet sekä poreallas, jossa voisi nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Asiakas alkoi etsiä Googlesta eri alan yrityksiä ja Jamar löytyi sieltä. Jamariin päädyttiin, sillä sieltä oltiin heti yhteydessä, sovittiin tapaaminen nopeasti sekä tapaamisessa ote oli heti asiantunteva ja ideoita tuli paljon.  Tämä kaikki synnytti luottamuksen, joka on tärkeä asia tällaista projektia aloittaessa. 

Yksi asia josta asiakas erityisesti haluaa mainita, olivat pohjatyöt. Se, että kaikki pohjatyöt myös porealtaaseen liittyen tehtiin Jamarin puolesta, oli asiakkaan mukaan poikkeuksellista ja erittäin hienoa.

Terassin asennus hoitui todella hyvin ja sujuvasti.

Tästä asiakas mainitsee, että oli helpottavaa, kun ei itse tarvinnut ymmärtää näistä asioista vaan pystyi luottamaan siihen, että ammattilaisten käsissä asiat tehdään oikein ja ne hoituvat, kuten oli luvattu.

Terassin valmistumisajaksi sovittiin 1-2 viikkoa ja puolentoista viikon jälkeen aloittamisesta terassi olikin jo valmis. Se, että aikataulut pitivät ja kaikista sovituista asioista pidettiin kiinni, oli myös erittäin tärkeä asia. Kun terassin oikeasti saa avaimet käteen -periaatteella sovitulla aikataululla, saa se suosittelemaan palvelua erityisellä lämmöllä.

Poreallas on ollut ehdottomasti terassin ykkösjuttu. Se on lisännyt ajanviettoa terassilla myös talvisin, sillä lämpöiseen porealtaaseen omalle terassille on mukava pulahtaa myös paukkupakkasilla.

Myös kulunut kesä on ollut erityisen lämmin ja siitä on nautittu terassilla. On mukava nauttia auringosta terassilla, josta pääsee myös suoraan rantaan uimaan. Koska talo on järven rannassa kauniiden maisemien äärellä, haluttiin siitä tarpeeksi korkea, jotta porealtaassa tai terassilla istuskellessa näkee järvelle.

Heti ensimmäisellä tapaamisella Jamarin edustaja Oskari huomasi tärkeitä asioita ja yksityiskohtia ja ideoita tulikin lennosta. Huolella mietityt, käytännölliset lisät ovat osoittautuneet tärkeiksi osiksi terassia. Esimerkiksi terassin porrastus altaan reunalta jakaa tilaa terassilla ja lisää toimivuutta huomattavasti.

Käytännöllisyys onkin kaiken A ja O, sillä se tekee terassista nauttimisen helpoksi.

 

Pöytä ja tuolit grillausta ja ruokailua varten ovat hankintalistalla ensi kesää varten.Sisustus terassilla tulee olemaan moderni, sillä koti on muuten laitettu modernisti. Toki terassilla myös käytännöllisyys ja helppohoitoisuus ovat etusijalla.Tämäkin otettiin huomioon jo terassia suunnitellessa ja materiaalit valittiin sen mukaan.

Komposiitti materiaalina kestää, eikä sitä tarvitse erikseen käsitellä lainkaan. Se oli tärkeä valintaperuste – ja helppoutensa sekä kestävyytensä lisäksi tietysti se myös istuu kodin moderniin tyyliin.

Tutustu muihinkin terassiratkaisuihimme IDEAGALLERIASSA ja kysy meiltä lisää tai tilaa ilmainen suunnittelukäynti sinun kotiisi TÄÄLLÄ!

Kuvia kesäisestä unelmaterassista järven rannalla

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=54]

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.