Hoidamme uuden terassisi rakennus- ja toimenpideluvan puolestasi

Tätä helpommaksi rakennusluvan hakeminen ei voi mennä! Hoidamme luvan hakemisen puolestasi yli 10 vuoden tuomalla kokemuksella.

Kun hankit meiltä uuden terassin, saatat tarvita sille kuntakohtaisen rakennusluvan. Rakennusluvan hakeminen on normaali menettely terassirakentamisessa, ja se onnistuu käden käänteessä avullamme.

Kun haluat saada rakennusluvan mahdollisimman helposti ja nopeasti, anna meidän hoitaa sen hakeminen puolestasi. Huolehdimme uuden terassisi rakennusluvan hakemisen alusta loppuun.

Jotta voimme hakea rakennusluvan puolestasi, sinun tarvitsee vain kuitata valtakirja, ja pääsemme aloittamaan hakemisen. Rakennuslupa ei siis tuota sinulle ylimääräistä työtä tai huolta, sillä ammattilaisemme hoitavat hakuprosessin täsmällisesti.

Meillä on vuosien kokemus hyvien rakennustapojen noudattamisesta, ja rakennusluvan selvittäminen kuuluu jokaiseen terassiasennukseemme. Huomioimme toimenpide- ja rakennusluvat jo terassiprojektisi alussa mittausvaiheessa. Otamme rakennusluvan hankinnan saman tien puheeksi, kun huomaamme, että terassisi tarvitsee rakennus- tai toimenpideluvan.

Terassin rakennus- ja toimenpidelupa

Mikä on rakennus- tai toimenpidelupa ja miksi ehkä tarvitset sen?

Rakennuslupa on rakennusvalvontaviranomaisen myöntämä lupa laajentaa tai muuttaa kiinteistöäsi. Saatat tarvita rakennusluvan tai toimenpideluvan, jos rakentaminen muuttaa kiinteistösi julkisivua, laajentaa rakennustasi tai muuttaa sen käyttötarkoitusta.

Kunta tai kaupunki määrittelee, milloin rakennus- tai toimenpidelupa tarvitaan, joten käytännöt vaihtelevat eri paikkakunnilla. Rakennusluvasta käytetään usein myös termiä toimenpidelupa.

Jokainen terassiasennuksemme suunnitellaan hyvän rakennustavan mukaisesti, mikä nopeuttaa lupien käsittelyä rakennusvalvonnassa. Tunnemme rakennuslupien hakemisen vaiheet läpikotaisin, ja lupahakemuksemme sisältävät rakennekuvat ja muut rakennusvalvonnan vaatimat dokumentit.

Rakennusalan ammattilaisina olemme perehtyneet rakennusvalvonnan reunaehtoihin ja vaatimuksiin. Käytännössä rakennuslupa myönnetään aina terasseillemme. Jos lupaa ei jostain hyvin poikkeuksellisesta syystä myönnettäisi, purkaisimme terassikaupat ja palauttaisimme sinulle myyntisumman kokonaisuudessaan.

Rakennus- tai toimenpideluvan hakeminen kuuluu palveluumme eikä siitä koidu sinulle piilokuluja. Sinun tulee vain maksaa itse kaupungin tai kunnan määräämä rakennuslupamaksu.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus rakennus- ja toimenpidelupien hakemisesta

Rakennus- tai toimenpideluvan hakeminen on sitä sujuvampaa, mitä tarkemmin sen vaatimukset tuntee. Meille rakennusvalvonnan kanssa työskentely on hyvin tuttua, sillä teemme säännöllisesti rakennuslupahakemuksia eri paikkakunnille.

Olemme toimittaneet jo lähes 1000 hyväksyttyä rakennuslupahakemusta. Asiantuntijoillamme on jopa 10 vuoden kokemus rakennuslupien hakemisesta eri paikkakunnilla. Otamme myös aktiivisesti selvää eri kuntien ja kaupunkien rakennusvalvonnan ja lupamenettelyn ehdoista ja vaatimuksista. Näin ollen voimme tarjota ajantasaisinta palvelua sinulle.

Rakennus- ja toimenpidelupa helposti

Anna meidän hoitaa terassisi rakennusluvan hakeminen puolestasi – näin helppoa se on sinulle

    1. Olemme tehneet terassikaupat kanssasi, jonka jälkeen tulemme mittakäynnille kotiisi. Tässä vaiheessa saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon rakennusluvan hakemisesta. Pyydämme sinulta valtakirjaan kuittauksen, jotta voimme hoitaa lupahakemuksen puolestasi. Saat meiltä myös ohjeistuksen, miten sinun tulee hoitaa naapuriesi kuuleminen.
    2. Sinun tulee ilmoittaa naapureillesi vireillä olevasta lupahakemuksesta. Pyydä naapureiltasi kommentit ohjeistuksemme mukaisesti – voit hoitaa kommenttien toimittamisen myös sähköisesti.
    3. Suunnittelijamme tekee lupahakemuksen puolestasi ja toimittaa sen rakennusvalvontaviranomaiselle. Lupahakemus sisältää lähtökohtaisesti kaikki rakennusvalvonnan vaatimat dokumentit, mikä nopeuttaa sen käsittelyä.
    4. Kun rakennusvalvonta hyväksyy rakennusluvan, ilmoitamme siitä välittömästi sinulle, ja voimme jatkaa kohti terassin asentamista.
    5. Asentajamme sopivat kanssasi terassin asennuspäivän, jolloin asennamme sinulle avaimet käteen -terassin. Ja kaikki on valmista!

Haluatko kuulla lisää terasseistamme? Ota yhteyttä jo tänään!