Tunnelmallinen lasiterassi porealtaalla

Tyylikäs ja sulava lasiterassi porealtaalla

Suojaisa piha Nurmijärvellä, omakotitalo kahdella lasiterassilla. Asukkaina talossa on lapsiperhe ja koira, joka rakastaa nauttia päivistä terassilla istuskellen.

Uusi, porealtaalla varustettu terassi on talon toinen. Toinen terassi taloon oli pitkään ja hartaasti punnittu päätös. Se hankittiin allasta varten, joka asennettiin terassin sisälle.

Kaikki yksityiskohdat, kuten lämpötilat ja lasien huurtuminen talvisäillä otettiin tarkasti huomioon kokonaisuutta suunnitellessa, jotta valmis terassi olisi kaikkea, mitä siltä odotetaan. Kun asiakkaan toiveet, kaikki käytännön tarpeet ja ammattilaisen näkökulma yhdistettiin terassia suunnitellessa, päästiin lopputulokseen jonka kaikki osa-alueet toimivat.

Jamarin asentajat myös laittoivat altaan paikalleen terassille ja kaikki meni todella hyvin.

Muita tärkeitä yksityiskohtia terassissa ovat sen ympäri kiertävät portaat, joita pitkin laskeutuminen nurmikolle käy helposti. Ne myös korostavat terassin tyyliä ja tuovat siihen sulavuutta.

Kun ajatellaan käytännöllisyyttä, sitä terassista löytyy. Se on täysin muunneltavissa niin, että asiakkaan halutessa allaskin on vietävissä ulkopuolelle ja sen tilalle voidaan asentaa esimerkiksi iso ruokailuryhmä.
Asiakas on harkinnut myös laajentavansa terassia lisää tulevaisuudessa, jolloin molemmat -sekä allas, että ruokailuryhmä mahtuisivat sinne vierekkäin.

Asiakas tiesi hyvin, mitä halusi terassilta ja erityisen tärkeää onkin, että se on muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Myös tämä huomioitiin erityisesti terassia suunnitellessa.
Terassi altaineen toimii erinomaisesti, sillä altaalta kulkee ovi suoraan saunatiloihin.
Halutessa terassi taipuu kuitenkin moneen muuhunkin käyttöön.

Illalla terassille osuvat parhaat valot luomaan tunnelmaa ja päivällä se on sopivasti varjossa, mikä tekee siitä vähän viileämmän paikan kuin toisesta, etelään avautuvasta terassista.

Terassin tyyliä tarkastellessa huomaa, että se on pelkistetty ja sisältää vain olennaisen. Sisustusta saattaa tulla lisää myöhemmin, mikäli asiaan halutaan muutosta. Allas on terassin pääelementti ja sen vieressä on altaan levyinen, puinen vilvoittelupenkki. Lisäksi terassille on juuri viimeisimpänä hankittu tyylikäs, polyrottinkinen kahvittelupöytä tuoleineen.

Kokonaisuus on yksinkertaisuudessaan näyttävä. Allas pääsee hyvin oikeuksiinsa isolla terassilla. Lisäksi terassin sivulla on verhot ja katossa aurinkoverhoja suojaa antamassa.

Ilta-auringossa tunnelma on kuin eksoottisessa kylpylässä. Terassi ja ympäröivä luonto peilaavat porealtaan veteen, pihan pensasaidat ja yhden terassinsivun verhot peittävät sopivasti näkymää naapurustoon jo valmiiksi rauhallisella alueella ja viimeisen silauksen kokonaisuuteen tuo kaunis syreeni, joka kukkii terassin vierustalla ja tuoksuu keväisin.

Kuvia tunnelmalliselta lasiterassilta

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=15]

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.