Tulevan kevään terassit suunnitellaan nyt!

Totta se on: nyt eletään hetkiä, kun ensi keväänä valmistuvat terassit suunnitellaan.

Kesä ja aurinkoiset terassikelit ovat takanapäin tältä vuodelta ja ajatukset alkavat siirtyä seuraavana jo joulun aikaan, eivätkä kesäiset terassipäivät ja grilli-illat välttämättä ole mielessä päällimmäisenä.
Todellisuudessa kuitenkin, mikäli ajatukset terassista ovat pyörineet mielessä, on juuri nyt otollinen aika asettaa mietintämyssy päähän!

Usein olemme tottuneet tekemään hankinnat silloin, kun niihin on välitön tarve.
Ennakointi on kuitenkin viisasta monessa hankinnassa, kuten myös terassirakentamisessa. 
Juuri nyt eletäänkin niitä hetkiä, kun on oivallisin aika ennakoida ensi kevättä ja kesää sekä varmistaa kevään ensimmäisistä auringonsäteistä nautiskelu valmiilla, tuliterällä kotiterassilla.

Tähän liittyen herää usein kysymys: onnistuuko terassin asennus talviaikaan ihan normaalisti?
Vastaus: kyllä onnistuu! Jamar- terassi voidaan toimittaa kaikkina vuodenaikoina, sillä ruuvipaaluperustus mahdollistaa asentamisen vaikka keskellä kovimpia talvipakkasia. Myös kaikki muut rakentamiseen liittyvät toimenpiteet käyvät sujuvasti vuodenajasta riippumatta.

Syys- ja talviaika siis on, kuin onkin aika jolloin tulevaksi kevääksi toteutettavat terassit suunnitellaan!
Sen lisäksi terassin talvitoimituksessa on myös monia merkittäviä etuja, joista muutamia tärkeimpiä alla:

2. Piha pysyy siistinä

Mikäli maassa on lunta, se ei toimitusta haittaa – päin vastoin.
Useimmiten lumen ansiosta piha pysyy siistimpänä asennuksen aikana ja esimerkiksi nurmikon vaurioitumisesta ei tarvitse huolehtia.

3. Toimitusajan valitseminen

Kevätsesongin alkaessa toimitusaikamme luonnollisesti pitenevät kasvavan kysynnän vuoksi, jolloin terassin valmistumisaikataulu voi osua jo alkaneelle terassikaudelle.
Kun suunnittelu on tehty ajoissa ja toteutusajankohta sijoitetaan esimerkiksi kevättalven ajalle, on sinun projektisi sesongin ja terassikauden alkaessa jo hoidettu ja terassi valmiina juuri silloin, kun sitä tarvitaan!

4. Terassi on valmis seuraavaa kesää varten

Syys- ja talviaikaan suunnitelma voidaan tehdä rauhassa ja terassi toteutetaan valmiiksi niin, että ensimmäisten kevätauringon säteiden saapuessa terassi odottaa valmiina eikä yksikään kaunis päivä jää nauttimatta.
Kukapa ei haluaisi nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä rentoutuen uutukaisella kotiterassilla sen sijaan, että odottelisi vielä valmistumista?
Usein terassikelkkaan hypätään liian myöhään keväällä, jolloin valmistuminen siirtyykin pitkälle kesään.

5. Lupapalveluiden sujuvuus

Kaupungeilla ja kunnilla on omat vaatimuksensa tiettyihin terassiratkaisuihin.
Jos, ja kun sinun terassisi tarvitsee erillisiä lupia, myös nämä hoituvat talviaikaan nopeammin. Me autamme sinua lupa-asioissa ja niiden mietityttäessä suosittelemmekin olemaan suoraan yhteydessä alueesi terassiasiantuntijaan.
Keväällä erilaisia lupia haetaan paljon ja myös lupapalvelut ruuhkautuvat, joka voi aiheuttaa mahdollisia lisäviivästyksiä terassiprojektiin.
Kun lupa-asiat hoidetaan kiireettöminä aikoina, ei viivästyksistä tarvitse huolehtia!

6. Kiireettömyys

Usein syksyllä ja talvella on myös paremmin aikaa istua alas, antaa ajatusten hautua ja huomioida kaikki haaveet, suunnitelmat sekä ajatukset. Suunnittelua ei voikaan koskaan aloittaa liian aikaisin, jotta kaikki pienimmätkin toiveet ja yksityiskohdat tulevat huomioitua.
Myös esimerkiksi kalustehankinnat voi tehdä valmiiksi ja lasiterassin voi sisustaa välittömästi sen valmistuessa.Syys- ja talviaika ei toki myöskään estä terassista nautiskelua
heti sen valmistuttua, sillä lasiterassista saa myös ympärivuotisen ajanviettopaikan pienillä lisävarustuksilla, kuten takalla tai lämmittimillä ja valaistuksella.

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan asiakkaamme upeaan poreallasterassiin, joka on yksi monista talvella toteutetuista terasseista. Tekstissä kerrotaan myös lisää siitä, kuinka ympärivuotinen käyttö huomioitiin terassin kohdalla. (Klikkaa tästä postaukseen.)

Mikäli terassiasiat ovat olleet mielessä tai haluat tutustua lisää aiheeseen, kotisivuiltamme löydät muunmuassa Ideagallerian ja ladattavat Terassioppaat .
Voit myös jättää Yhteydenottopyynnön tai  tilata itsellesi Maksuttoman suunnittelukäynnin , joka ei sido sinua mihinkään.
Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa kysymyksissä ja terassiasioissa.