Miksi Jamar-terassi?

Jamar-terassi on nopea ja vaivaton valinta. Olemme terassirakentamisen ammattilaisia, joten meiltä saat varmasti ammattitaitoista ja laadukasta palvelua. Jamar-terassi sopii pihaan kuin pihaan ja jokaiselle asiakkaalle löytyy sopiva, sopivan hintainen terassi.

Kaipasipa pihasi sitten lasitettua tai avoterassia – fiksuin valinta on Jamar!

1) Kiinteä hinta ja kirjalliset sopimukset

Terassiprojektin aluksi asiantuntijamme suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan terassin – veloituksetta. Saat jo suunnitteluvaiheessa toimituskustannukset ja –ehdot terassillesi. Toimituksesta laaditaan kirjallinen sopimus toimitusaikoineen. Tiedot ovat pitäviä, joten matkan varrella ei taatusti tule yllätyksiä.

2) Sama yhteyshenkilö läpi projektin

Projektipäällikkömme hoitaa kaiken aina myynnistä asennukseen ja loppukatselmukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että henkilö, jolta ostat terassin, on paikalla myös asennusvaiheessa. Sinusta ja terassistasi pitää läpi projektin huolta yksi tuttu henkilö, eikä sinun tarvitse viestiä useiden eri tahojen kanssa.

3) Nopea ja vaivaton toimitus, pitävä aikataulu

Terassin hankkiminen meiltä on ennenkuulumattoman helppoa! Avoterassit asennamme 1-2 työpäivässä, katetut terassit 3-5 työpäivässä. Aikataulumme ovat pitäviä; tulemme paikalle sovittuna ajankohtana ja toteutamme yhden työmaan kerrallaan. Terassi valmistuu nopeasti ja vaivattomasti!

4) Pihamaa pysyy ehjänä

Käyttämämme menetelmän ansiosta terassin rakentaminen ei vaadi pohjatöitä, maanvaihtoa, routaeristyksiä tai sorausta. Pihasi säästyy pintavaurioilta terassiasennuksen aikana ja nurmikko säilyy siistinä. Työt voidaan tehdä huoletta talvisaikaankin; lumen ansiosta pihamaa pysyy kesärakentamistakin siistimmässä kunnossa.

5) Koko terassitoimitus yhdeltä toimijalta

Terassi toimitetaan aina avaimet käteen –kokonaistoimituksena. Saat yhdestä osoitteesta perustukset, terassipation, lasitukset sekä asennuksen. Hoidamme puolestasi kaiken aina lupien hakemisesta vanhan terassin purkamiseen ja loppusiivoukseen.

6) Ympäristöystävällinen toimintatapa

Kierrätämme lähes sataprosenttisesti käyttämättä jääneen puutavaran. Tehtaalla sahatun kestopuun puru otetaan kierrätykseen, eikä heitetä luontoon. Polttokelpoinen jäte käytetään lämmöksi ja loput kestopuujätteet kerätään lavalle ja toimitetaan kierrätykseen. Kuljetamme terassit omalla kalustolla ja toimitamme materiaalit asennuksen yhteydessä – näin emme kuormita ympäristöä myöskään ylimääräisellä kuljetuksella.