Avoimet työpaikat: haemme lasiterassien myyntiedustajia Pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle

AINUTLAATUINEN TILAISUUS:  MYYNTIEDUSTAJAKSI SUORAAN ETURIVIN PAIKALLE KASVAVALLE 
ALALLE!

Haemme lasiterassien myyntiedustajia Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueelle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja rohkeutta tehdä asiakkaita auttavia päätöksiä.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, sillä asiakaskäynnit ovat työsi keskiössä.

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae työpaikkaa jo tänään! Odotamme työsuhteen alkavan mahdollisimman pian.

Mitä myyntiedustajan työ sisältää?

Jamarin myyntiedustajana tulet myymään lasiterasseja ja muita tuotteitamme tehden asiakastyötä eri puolilla omaa myyntialuettasi. Työnkuvasi tärkein osa muodostuu asiakaskäynneistä, joissa kartoitat, millaiset tuoteratkaisut palvelevat asiakkaitamme parhaiten. Tulet työskentelemään osana myyntitiimiämme tiiviissä yhteistyössä suunnittelun ja asentajien kanssa.

Työsuhteesi alussa saat käytännönläheisen perehdytyksen ja koulutuksen tuotteisiimme. Perehdytyksessä pääset osallistumaan asiakaskäynneille myyntiedustajien ja asentajien kanssa. Oppiminen ei pääty perehdytysjaksoon, sillä jatkuva kehittyminen on tärkeä osa menestystämme.

Lasiterassien myyntiedustaja

  • Liikkuvaa asiakastyötä eri puolilla myyntialuettasi
  • Edellytämme positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Rakennusalan kokemus on eduksi
  • Saat kattavan koulutuksen tehtäviisi
  • Kannustava palkkaus, johon vaikutat omalla työpanoksellasi. Onnistuessasi pääset huippuansioihin!
  • Oikea asenne on koulutus- ja työtaustaasi tärkeämpi menestystekijä

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta!  Positiivinen tekijäihmisen asenne on tärkein työsi menestystekijä. Asiakaspalvelu ei ole meillä sanahelinää, vaan autamme asiakkaita löytämään heitä parhaiten palvelevat yksilölliset ratkaisut.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa myyntikokemusta, vaan odotamme innostusta oppia työstäsi tekemällä. Työtaustaasi enemmän arvostamme tapaasi tarttua toimeen, kohdata asiakkaita ennakkoluulottomasti ja kehittyä työssäsi päivittäisen tekemisen kautta.

Tuotteidemme yksityiskohdat ja ominaisuudet tulevat sinulle tutuiksi päivittäisessä työssäsi.

Miksi tulla Jamarille töihin?

Jamarin myyntiedustajana pääset myymään todellisia hyvän mielen tuotteita. Lasiterassin hankinta on monelle pitkäaikainen unelma, jonka sinä autat mahdollistamaan. Tulet pian huomaamaan, että työsi merkityksellisyys syntyy aidosti tyytyväisistä ja ilahtuneista asiakkaista.

Kannustava palkkaus on sidoksissa osaamisesi kehittymiseen, jonka mahdollistamme yhdessä kattavalla koulutuksella ja tiimimme tuella!

Meillä sinun ei tarvitse puurtaa yksin, sillä saat taaksesi tiimimme tuen.
Töitä tehdään meillä tosissaan, mutta ei totisesti, ja onnistumisia juhlitaan porukalla. Pääset myös osallistumaan kasvavan yrityksemme kehittämiseen omalla panostuksellasi.

Oletko sinä uusi myyntiedustajamme? Lähetä hakemus jo tänään!
Palkkaamme sopivan tekijän mahdollisimman pian!

Haluatko kysyä lisää myyntiedustajan työstä? Lisätietoja:

Oskari Sippola, Myyntipäällikkö

040 529 2454

oskari.sippola@jamar.fi