Myyjä/asiantuntija, Tampere

Etsimme nyt vahvistusta Pirkanmaan myyntitiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa koulutusjaksolla, jossa pääset vaihe vaiheelta oppimaan toimintamme salat ja kehityt asiantuntijaksi. Voitkin olla vaikka alanvaihtaja, sillä me koulutamme sinut. Tule kanssamme luomaan positiivisia asiakaskokemuksia!

Jamar Oy

Valmistamme terasseja omakotitaloihin, rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Meiltä saat lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit. Toimialueemme on Uusimaa, Häme ja Pirkanmaa. Positiivinen asiakaskokemus on lähtökohta kaikelle. Jokaisen terassin kohdalla tavoitteemme on asiakkaan tyytyväisyys sekä palvelumme kaikkiin vaiheisiin, että lopputulokseen.

Mitä myyjänä/asiantuntijana työskentely meillä tarkoittaa?

Autat asiakkaitamme kaikissa terassin hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Yksi yhteydenotto riittää toteuttamaan heidän terassitoiveet ja tehtävänäsi on tehdä yhteydenotosta unohtumaton kokemus. Kartoitat asiakkaiden tarpeet heidän toiveita herkällä korvalla kuunnellen ja autat heitä valitsemaan heille sopivimman terassiratkaisun. Osaat esittää asiat selkeästi ja tarvittaessa uskallat rohkeasti esittää muitakin ratkaisuja, mikäli uskot, että ne täyttäisivät asiakkaan tarpeet paremmin.

Toimintasi lähtökohtanan on positiivinen asiakaskokemus ja asiakkaan tyytyväisyys. Meillä luvataan vain sitä, mitä voimme toteuttaa ja odotamme, että tämä on myös sinun toimintasi kulmakivi. Yhteistyö kanssasi on mutkatonta ja asiakkaat voivat aina luottaa sinuun. Asiakkaillamme on korkeat odotukset meitä kohtaan, joten palvelualttius ja nopea reagointi ovat tärkeitä. Laatuun saa ja tulee panostaa.

Oletko etsimämme henkilö?

Haluat kehittyä ammattitaitoiseksi ja asiakkailleen omistautuneeksi asiantuntijaksi, jota asiakkaat suosittelevat mielellään. Olet helposti lähestyttävä ja sinuun luotetaan. Palveluhenkisyys ja asiakkaan aito kuuntelu tulevat sinulta luonnostaan. Osaat esittää asioita selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Olet suoraselkäinen ja rehellisyys sekä avoimuus ovat sinulle tärkeitä arvoja ja näkyvät kaikessa toiminnassasi. Omaat hyvän tilannetajun ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lisäksi sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi. 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myynnistä tai rakennusalasta, joten hae rohkeasti mukaan, mikäli tunnistit itsesi ja tapasi toimia kuvauksestamme. 

Ammattitaitoinen tiimimme tukee sinua ja kehittymistäsi, meillä jokainen on arvokas ja arvostamme toinen toisiamme ja toistemme työtä. Meillä pääset todistamaan asiakkaiden vilpitöntä iloa hyvän mielen tuotteiden parissa.

Hakeminen

Laita hakemuksesi helposti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä ja meistä antaa Markku Jokitalo p. 044 015 9887, markku.jokitalo@jamar.fi.

https://careers.choicehr.fi/jobs/1234904-myyja-asiantuntija-tampere/applications/new?secret=b585c98c-f5bf-40bc-aff4-306f4e79634d

Aloitus tehtävässä on syksyn aikana.

Kysyimme työntekijöiltämme mikä meillä on parasta, näin he vastasivat:

  • Työporukka on loistava, erittäin mukava työskennellä sekä hommat rullaa hyvin
  • Mielenkiintoinen työnkuva ja hienot tuotteet
  • Vaikka tehdään yhdessä niin kuitenkin saa tehdä myös itsenäisesti
  • Pieni firma, helpottaa kommunikaatiota ja pääsee vaikuttamaan asioihin
  • Sanoisin, että Jamar on reilu työnantaja, jonka arvot on kohdallaan
  • Kaikki työt määritellään yrityksen sisällä saman arvoiseksi
  • Työntekijät saa hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen, jonka lisäksi esimiehet osaavat hommansa
  • Työaikojen joustavuus, mielenkiintoiset työtehtävät, vapaus luottaa myös omaan näkemykseen
  • Osaavat tekijät jokaisella osa-alueella eli työn laatu
  • Toimimme reilusti asiakkaitamme kohtaan ja kannamme vastuun

Lisätietoja tehtävästä:

Markku Jokitalo

044 015 9887

markku.jokitalo@jamar.fi