Avoin työpaikka: lasiterassien myyntiedustaja Pirkanmaalle

Haemme lasiterassien myyntiedustajaa Pirkanmaan alueelle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta kiinnostusta rakennusalaan, positiivista asennetta ja rohkeutta tehdä asiakkaita auttavia päätöksiä.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, sillä asiakaskäynnit ovat työsi keskiössä.

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae työpaikkaa jo tänään! Odotamme työsuhteen alkavan mahdollisimman pian, helmi-maalikuussa 2020.

Mitä myyntiedustajan työ sisältää?

Jamarin myyntiedustajana tulet myymään lasiterasseja ja muita tuotteitamme tehden asiakastyötä eri puolilla Pirkanmaata. Työsi tukikohta on Pirkanmaalla sijaitseva uusi toimistomme.

Työnkuvasi tärkein osa muodostuu asiakaskäynneistä, joissa kartoitat, millaiset tuoteratkaisut palvelevat asiakkaitamme parhaiten. Lähimmät työkaverisi ovat kokeneet asentajamme sekä myyntitiimimme.

Tuotteet, joita tulet myymään, ovat lasiterasseja, lasikatoksia, avoterasseja ja terassikaiteita, joita asennetaan omakoti-, pari-, rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Työsi ei ole liukuhihnamyyntiä, vaan asiakkaan ongelmien ja toiveiden ratkaisemista ja yhteensovittamista. Tuotteemme mitoitetaan ja räätälöidään yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen, joten tulet etsimään asiakasta aidosti auttavia ratkaisuja.

Työsuhteesi alussa saat käytännönläheisen perehdytyksen ja koulutuksen tuotteisiimme. Perehdytyksessä pääset osallistumaan asiakaskäynneille myyntiedustajien ja asentajien kanssa. Oppiminen ei pääty perehdytysjaksoon, sillä jatkuva kehittyminen tärkeä osa menestystämme.

Lasiterassien myyntiedustaja

  • Liikkuvaa asiakastyötä eri puolilla Pirkanmaata
  • Edellytämme positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Rakennusalan kokemus on eduksi
  • Saat kattavan koulutuksen tehtäviisi
  • Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta
  • Oikea asenne on koulutus- ja työtaustaasi tärkeämpi menestystekijä

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta!  Positiivinen tekijäihmisen asenne on tärkein työsi menestystekijä. Asiakaspalvelu ei ole meillä sanahelinää, vaan autamme asiakkaita löytämään heitä parhaiten palvelevat yksilölliset ratkaisut.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa myyntikokemusta, vaan odotamme innostusta oppia työstäsi tekemällä. Työtaustaasi enemmän arvostamme tapaasi tarttua toimeen, kohdata asiakkaita ennakkoluulottomasti ja kehittyä työssäsi päivittäisen tekemisen kautta.

Kiinnostuksesi rakennusalaa kohtaan on suuri etu. Tulet suunnittelemaan terassiratkaisuja omakotitaloihin, jolloin näkemys rakentamisen kokonaisuudesta on suuri plussa. Tuotteidemme yksityiskohdat ja ominaisuudet tulevat sinulle tutuiksi päivittäisessä työssäsi. Kuuntelet asiakkaiden toiveita isolla korvalla, mutta uskallat ehdottaa myös omia perusteltuja ratkaisuja rakennusalan asiantuntijana.

Miksi tulla Jamarille töihin?

Jamarin myyntiedustajana pääset myymään todellisia hyvän mielen tuotteita, joilla on suuri rooli asiakkaidemme ja heidän perheidensä päivittäiseen elämään. Lasiterassin hankinta on monelle pitkäaikainen unelma, jonka sinä autat mahdollistamaan. Tulet pian huomaamaan, että työsi merkityksellisyys syntyy aidosti tyytyväisistä ja ilahtuneista asiakkaista.

Palkkauksesi on sidoksissa osaamisesi kehittymiseen. Saat pohjapalkkasi päälle kannustavan provisiopalkkauksen. Maksamme kilometrikorvaukset oman autosi käytöstä, ja tarjoamme sinulle monipuolisia etuja, kuten lounassetelit. 

Viimeisenä, mutta erittäin tärkeänä seikkana: pääset mukaan Jamarin mukavaan työporukkaan! Meillä sinun ei tarvitse puurtaa yksin, sillä saat taaksesi tiimimme tuen. Töitä tehdään meillä tosissaan, mutta ei totisesti, ja onnistumisia juhlitaan porukalla. Pääset myös osallistumaan kasvavan yrityksemme kehittämiseen omalla panostuksellasi. Hyvästä ilmapiiristämme kertoo myös se, että pitkäikäisimmät työntekijämme ovat viihtyneet meillä jo vuosia.

Oletko sinä uusi myyntiedustajamme? Lähetä hakemus jo tänään! Palkkaamme sopivan tekijän mahdollisimman pian, ja odotamme työsuhteen alkavan helmi-maaliskuussa 2020.

Haluatko kysyä lisää myyntiedustajan työstä? Lisätietoja:

Oskari Sippola, Myyntipäällikkö

040 529 2454

oskari.sippola@jamar.fi