Terassisuunnittelu

Tiedämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä, joten tästä syystä suunnittelemme ja rakennamme jokaisen terassimme asiakkaiden toiveiden mukaan! Nyt voit kätevästi saada suunnitelman suoraan verkon kautta. Täytä esimerkkikuvien kuvien alla olevan lomakkeen tiedot ja asiantuntijamme suunnittelevat yksilöllisen, juuri sinulle sopivan terassin ja luovat kuvan mahdollisesta toteutuksesta. Olemme sinuun lomakkeen täytön jälkeen pian yhteydessä.

Esimerkki suunnitellusta terassista

Valokuva paikasta, johon terassi on suunniteltu.
Valokuva paikasta, johon terassia ollaan suunnittelemassa.
Valokuvan päälle mallinnettu 3D-malli.
Valokuvan päälle mallinnettu 3D-malli terassista
Valmis terassi.
Valmis terassi.

Terassisuunnittelu

 • Lataa yksi tai useampi kuva talosta noin kymmenen metrin päästä siitä kohtaa, minne haluat terassin asennettavan. Parhaiten havainnoillistavan kuvan saat, kun otat sen pienestä etuviistosta. Voit myös piirtää pohjakuvan ja mitat terassista ruutupaperille.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Voit halutessasi lähettää myös talosi pohjapiirrustukset, jolloin suunnittelijamme pystyvät tekemään tarkemman suunnitelman. Tämä ei ole pakollinen kenttä.
   Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Jotta terassi sopii juuri sinulle, haluamme tietää millaisen terassin haluat. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista mieleisesi tai kirjoittaa oman toiveesi avoimeen vaihtoehtoon.
  • Terassin käyttötapa määrittää oleellisesti sen kokoa ja suunnittelua. Valitse siis seuraavista vaihtoehdot, jotka ovat lähinnä omia terassinkäyttösuunnitelmiasi.
  • Jos vastasit edelliseen "Jokin muu" -käyttötapa niin kirjoita se tähän. Voit myös mainita muita huomion arvoisia asioita.
  • Vaikka terassin käyttötapa määrittääkin sen kokoa merkittävästi, pyrimme ottamaan huomioon asiakkan toiveet terassia suunnitellessa. Syötä terassin mahdolliset mitat muodossa syvyys x leveys. Jos piirsit kuvan ruutupaperille, ei mittoja tarvitse ilmoittaa.