Kauneimmat syysaamut vietetään lasiterassilla

Suoraan talon edessä avautuvalla pellolla auringonnousu on upea

Terassin kuvaus aloitetaan aamulla 6:30, sillä suoraan talon edessä avautuvalla pellolla auringonnousu on upea. Talo sijaitsee kauniilla, rauhallisella paikalla aivan peltojen kupeessa.

Pihapiirin ympäristössä tuntuu olevan laaja lintukanta, sillä syysaamuinakin riittää laulajia.

 

Kesällä hevoset käyskentelevät viiden metrin päässä terassista olevalla pellolla ja voi vain kuvitella, miltä ympäristö hevosineen näyttää aamuisin, kun aurinko nousee. Kyllä siitä näystä ja tunnelmasta nautiskelee kesäaamuisin lasiterassilla kahvikupin äärellä.

Asiakas on ollut todella tyytyväinen terassiin.

Jamarilta on tullut terassin lasiosuus, sillä pohjan hän on rakentanut itse. Isäntä toteaakin, että terassissa on “mun design ja Jamarin konstruktio”!
Terassi taloon oli aina haaveissa, mutta sen hankkiminen haluttiin ajoittaa ulkoverhous- ja kattoremontin jälkeen tapahtuvaksi.

Terassissa on aistittavisa suomenruotsalaista tyyliä. Pääkieli talon väellä onkin ruotsi ja talon viittä koiraa kutsutaan “Kom hit!”.
Perheessä on kolme tytärtä ja kaksi lastenlasta. Tässä talossa on asusteltu 25 kokonaista vuotta. “On mukava asua täällä rauhassa” tuumaa isäntä.

Talo on nyt kuin uusi remonttien jälkeen. Terassista lapset sanoivat, että aluksi piti vähän totutella asiaan mutta nyt tuntuu, kuin se olisi ollut siinä aina. Niin hyvin se sulautuu talon tyyliin.

Terassin pöydän ääreen mahtuu kaksitoista henkeä. Myös perheen viisi koiraa tykkäävät lämpimästä terassista.

Aina välistä joku koirista viilettää terassille ja yhteiskuvaankin saatiin neljä. Koirat ovat yhteenkuuluva porukka, jolla kuvauksen aikanakin haluttaisi selvästi tulla nauttimaan auringonnoususta terassilla mutta vierailija ujostuttaa.

Talon väki kasvattaa myös kasviksia ja Lokakuun taitteessa poimittuja kesäkurpitsoja on säilytyksessä terassilla pienen eristeen suojissa viileässä. Talon isäntä sanoo, että terassi tuo lisää tilaa kotiin sekä aikaistaa kevättä ja pidentää kesää.

Tulevaisuudessa tarkoitus on hankkia vielä lämmittimiä terassille, niin terassikausi saadaan jatkumaan entisestään pitkälle syksyyn.

Katso lisää kuvia tästä terassista

[justified_image_grid preset=11 ng_gallery=17]

Lue lisää terassiratkaisuistamme tai ota yhteyttä

Lue lisää lasiterasseista ja ota yhtettä -
Nyt on paras aika hankkia lasiterassi. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle unelmiesi terassi.
Kategoriassa Yleinen