Terassilasituksella iloa koko taloyhtiöön

Taloyhtiön terassilasitukset

Mittatilauksena, kiinteällä hinnalla ja avaimet käteen -periaatteella

Taloyhtiön lasiterasseilla saat lisätilaa asumiseen ja uusia mahdollisuuksia pihan käyttämiseen, samalla kun vanhankin kiinteistön arvo nousee.

Kun haluatte maksimoida taloyhtiönne viihtyisyyden lasitetuilla terasseilla, me hoidamme terassilasituksen kuntoon yli 2000 tehdyn terassilasituksen kokemuksella.

Valmistamme lasitetut terassit mittatilauksena ja talonne julkisivuun sointuvalla ulkonäöllä, minkä ansiosta saatte juuri teille parhaiten sopivan ratkaisun.

Sinun ei tarvitse huolehtia terassiprojektin edistämisestä, sillä nimetyt yhteyshenkilömme vastaavat projektin eri vaiheista suunnittelusta lupien hankkimiseen ja siistiin asennukseen.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

lasitettu terassi taloyhtiö

Lasiterassit asunto-osakeyhtiöille

lasiterassi rivitalo

Toteutamme terassihaaveita yksityiskotien ohella taloyhtiöihin hyvin monipuolisella skaalalla. Tyypillinen kohde on rivitalo tai uudiskohde, jossa asukkaat haluvat lisää mahdollisuuksia asumisen neliöiden hyödyntämiselle.

 • Alueet: Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Häme.
 • Mittatilaustyö mahdollistaa toiveisiinne ja julkisivuun parhaiten sopivat terassit.
 • Laadukkaat materiaalit: liimapuurunko tai alumiinirunko, puitteettomat tai puitteelliset liukuovet. Tutustu lisää.
 • Toteutamme projektit omalla porukalla ilman urakointia, ja koulutetut asentajamme ovat työsuhteessa yritykseemme.
 • Hoidamme lupa-asiat kuntoon puolestanne tarvittaessa.
 • Nimetyt yhteyshenkilömme kuljettavat projektin alusta loppuun valmiiksi.
 • Takuu asennustyöllemme on 2 vuotta ja tuotteillemme saat 5 vuoden takuun. Myös varaosien saatavuus on taattu moniksi vuoksiksi eteenpäin.
 • Lasiterassien asentaminen on mahdollista läpi vuoden, myös talvisin sesongin ulkopuolella.

  Terassit paransivat meidän asumisilmapiiriä. Kaikki ovat tosi tyytyväisiä terasseihin ja ensireaktiomme oli todella “wow”. Kaikki yllättyivät, miten upeita terasseista tuli. - Taloyhtiöasiakkaamme

terassilasitus uudiskohde
terassit asunto-osakeyhtiöön

Sujuva terassitilaus suunnittelusta asennukseen

Kun pohdit lasiterassien hankintaa, sinun kannattaa ensin kysyä taloyhtiösi sisällä, olisiko naapureillasi myös kiinnostusta yhteiseen projektiin. Terassilasitusten hankkiminen koko taloyhtiöön alkaa yleensä taloyhtiönne yhteisellä keskusteluilla ja etenee hallituksen tai yhtiökokouksen päätökseen, ennen kuin itse terassirakentaminen voi alkaa. 

Me huolehdimme siitä, että terassiprojektinne etenee sujuvasti ja siten, ettei yksikään vaihe lasiterassien hankintaan liittyvässä byrokratiassa tai viranomaisasioinnissa jää huomiotta.

Taloyhtiön päättäjien hyväksyntä on ensimmäinen askel taloyhtiön terassilasituksille. Taloyhtiön terassiremontille lyödään leima yleensä taloyhtiön hallituksen kokouksessa tai yhtiökokouksessa, jota ennen keskustelu on jo vireillä.

Vierailemme mielellämme taloyhtiönne kokouksessa, esittelemme tarjouksemme ja vastaamme tarkentaviin kysymyksiin halutessanne.

Terassilasitusten lupa-asiat voivat tulla kysymykseen, mikäli paikkakunnallasi vaaditaan muutostyö tai rakennuslupaa.

Halutessasi voit ulkoistaa lupa-asioiden hoitamisen ja rakennusviranomaisen kanssa asioinnin kokonaan meille, jolloin haemme tarvittavat luvat puolestanne.

Rivitalokohteissa paloturvallisuus on asia, jonka varmistamme viimeisen päälle lasiterasseja tehdessämme. Mikäli lasiterassi on hyvin lähellä viereistä asuntoa, rakennamme paloseinät, jotka toimivat myös näkösuojina ja äänieristeenä.

Jokainen taloyhtiön terassilasitusprojekti on omanlaisensa, joten saat selvän toimintasuunnitelman asiantuntijamme suunnittelukäynnin jälkeen. Toteutukseen vaikuttaa esimerkiksi onko kyseessä uudiskohde vai vanhempi taloyhtiö, ja tarvitseeko kiinteistössä tehdä erillisiä rakennus- tai purkutöitä uuden terassin vuoksi. 

Olemme tukenasi koko terassiprojektin ajan, ja voit soittaa asiantuntijallemme missä vain taloyhtiön lasiterasseja koskevissa asioissa!

 

Näin taloyhtiösi terassihaaveet toteutetaan

1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella tai soittamalla.

2. Käymme paikan päällä tutustumassa taloyhtiöösi. Keskustelemme toiveistasi ja käymme läpi erilaisia toteutusvaihtoehtoja.

Mikäli kyseessä on uudiskohde, suunnittelemme terassit ja laskemme tarjouksen piirustusten pohjalta.

3. Saat selkeän tarjouksen ilman piilokuluja (kyllä - se on mahdollista). Kokeneena toimijana osaamme määritellä selkeät ja pitävät urakkarajat heti projektin alkaessa.

5. Tarvittaessa esittelemme tarjouksen taloyhtiönne kokouksessa ja vastaamme kysymyksiinne.

6. Ohjeistamme sinua parhaisiin maksuvaihtoehtoihin, minkä avulla kustannuksia voidaan jaotella taloyhtiölle ja asukkaille. Yksityishenkilöillä on oikeus kotitalousvähennykseen, minkä vuoksia kustannuksia voi olla järkevää jakaa huoneistokohtaisesti.

7. Asennamme terassit sovittuna aikana, sovitussa aikataulussa. Työstä ei aiheudu häiriötä asukkaille, ja siistimme purkujätteet ja roskat mennessämme.

8. On aika nauttia uudesta ulkoilmaolohuoneesta!

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Lasitettu terassi taloyhtiö

Taloyhtiön kokemuksia: kauniit terassit innostivat pihan kunnostamiseen

Helsinkiläisessä rivitaloyhtiössä heräsi ajatus lasiterasseista, kun taloyhtiön arvoa haluttiin kohottaa asukkaille mieluisalla tavalla.

Harkinnan jälkeen Jamar valittiin yhtiökokouksessa terassihaaveiden toteuttajaksi koko taloyhtiöön.

Työn sisältö:

 • Vanhojen rakenteiden purku ja poiskuljetus
 • Uusien terassirunkojen ja -kattojen rakentaminen
 • Yhteensä 13 uutta lasiterassia

Uusien terassien myötä taloyhtiössä innostuttiin pihan kunnostamisesta. Asukkaat alkoivat yhteistuumin laittamaan pihatiloja kuntoon, ja esimerkiksi puita siistittiin ja kulkuteitä kehitettiin.

Taloyhtiö sai säästettyä kokonaiskustannuksista, kun terassien lasiovet tehtiin huoneistohtaisina hankintoina, jolloin asuakkaat saivat hyödyntää kotitalousvähennyksiä.

Talyhtiön hallituksen puheenjohtaja kertoo, että terasseista saatiin yksi ympärivuotinen olohuone, joissaa viihdytään läpi vuoden.

Oli pelko, että terassi olisi kesähelteillä kuuma, mutta kun terassin oven avaa, tila tuulettuu hetkessä. Ja aikaisin keväällä ja pitkään syksyllä terassilla voi oleskella lämpölampun turvin.

Lue asiakastarina

lasiterassi puulattia

Tutustu lasiterassien runkomalleihin

Runkomallit

Tutustu erilaisiin ovimalleihin

Ovimallit

Tietoa lasikatosta

Lasikatto

LÖYDÄ UUSIA IDEOITA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

terassiopas

REFERENSSIKOHTEITA

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA