Kuin toinen olohuoneesi, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja luonnonvalosta säältä suojassa ympäri vuoden

Lasiterassit

Ota kiinteistösi neliöt täyteen käyttöön ja tunnelmoi kiireettömästä ajasta perheesi ja ystäviesi seurassa lasiterassilla

Saat meiltä lasiterassin omakotitaloon, paritaloon, rivitaloon ja myös kesämökille ja vapaa-ajan asuntoosi. Toimitamme lasitetut terassit aina mittatilauksena, toiveitasi, kiinteistösi ulkonäköä ja käyttötarkoitusta kunnioittaen.

Lasiterassilla voit nauttia valosta, ulkoilmasta ja kiireettömästä ajasta keväästä myöhään syksyyn säältä suojassa. Lasiterassi on valoisa olohuoneesi, joka muuttuu käden käänteessä koko perheen ruokailutilaksi, oleskelunurkaksi, lasten leikkipaikaksi ja viherpeukalon kasvihuoneeksi. 

Lasitetun terassin käytössä vain mielikuvituksesi on rajana! Kun sisustat lasiterassin kauden mukaan, saat siitä kotisi monipuolisimman oleskelutilan, joka pidentää ulkoilukauttasi parilla kuukaudella sekä kesällä ja syksyllä. 

“Uusi lasitettu terassimme on kuin lisähuone, joka pidentää kauttamme oleskella ulkotiloissa. Varsinkin silloin kuin lapsenlapsemme ovat käymässä, lasitettu terassi laajentaa oleskelutilojamme” Asiakkaamme Henrik, Siuntio 

lasitettu terassi

Lasiterassi on kotisi monikäyttöisin tila ja ulkoilmahuone sään suojassa

lasiterassi

Kesän ensimmäiset aamukahvit linnunlaulun lomassa omalla terassilla. Perhejuhlat terassilla, joissa tilaa riittää kaikille, säävarauksesta ei tarvitse huolehtia, ja kattaus on kauniisti luontoa lähellä. Lasten riemu, kun lasiterassille voi rakentaa parhaat pelit ja leikit, vaikka ulkona vähän ripottelisi vettä. 

Entä miltä kuulostaa saunanjälkeinen vilvoittelu lasiterassilla, pimeiden iltojen fiilistely kausivalojen tunnelmassa, tai ex tempore-grillijuhlat sateelta ja tuulelta suojassa?

Lasiterassi on sitä, mitä sen haluat olevan, sillä voit sisustaa sen kauden ja käyttötarkoituksen mukaan. Lasitettu terassi on arjen luksusta, jonka voit kokea joka päivä vain astumalla ovestasi ulos terassille – kotisi monipuolisimpaan tilaan.

Lasiterassimme soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Terassilla voit nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä, kesäpäivien lämmöstä ja syksyn pimenevistä illoista. Kun varustat lasiterassin lämpölampuilla tai muilla lämmitysratkaisuilla, voit oleskella lasiterassilla myöhään syksyyn ja talven tuloon saakka!

Lasiterassi sopii lähes kaikkiin kiinteistöihin

Olemme lasiterassien, lasikatosten ja avoterassien suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut kotimainen yritys. Saat meiltä lasiterassit ja terassilasitukset yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Jamarin lasiterassi sopii

 • Omakotitaloon
 • Rivitaloon
 • Paritaloon
 • Vapaa-ajan asuntoon ja kesämökille

Toteutamme lasiterassit kaikkiin edellä mainittuihin kiinteistötyyppeihin, oli kiinteistösi rakennusvuosi 1960- tai 2020-luvulla. Pikemminkin voisi kysyä, mihin lasiterassimme eivät sopisi! Saat meiltä unelmiesi lasiterassin, joka on juuri oikein mitoitettu, ulkonäöltään kiinteistöösi sopiva ja räätälöity käyttötarkoitusta varten.

Lasiterassimme ovat hyvin sään- ja ajankestäviä, koska valmistamme jokaisen lasiterassimme yksilöllisesti ja testatusti laadukkaista materiaaleista. Uusi lasitettu terassi kestää siis auringon porotuksen, syksyn sateet kuin talven lumikuormat.

Toteutamme lasiterassit liimapuurunkoisina tai alumiinirunkoisina. Ovimalleina meillä on pystypuitteellinen tai pystypuitteeton liukuovi. Terassien lasikatoissa käytämme 8 mm paksuista karkaistua turvalasia.

Voit odottaa uudelle terassillesi useiden vuosien käyttöikää. Lasiterassi on pitkäaikainen investointi, sillä se nostaa myös kiinteistösi arvoa yhdellä muutoksella, joka tuottaa sinulle moninkertaisen hyödyn kiinteistösi myyntitilanteessa.

Lasiterassit mittatilauksena ja avaimet käteen -periaatteella

terassilasitus
 • Lasiterassit omakotitaloon, rivitaloon, paritaloon ja vapaa-ajan asuntoon
 • Toimitamme terasseja pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Hämeessä
 • Lasiterassimme sopivat mm. puutaloihin, hirsitaloihin ja tiilirakennuksiin - uudiskohteisiin ja vanhoihin taloihin 
 • Aina mittatilauksena! Lasiterassimme valmistetaan talosi ulkonäköä ja terassin käyttötarkoitusta mukaillen
 • Suunnittelukäyntimme on sinulle aina maksuton
 • Voit maksaa lasiterassisi myös joustavalla rahoituksella
 • Asiantuntijamme ovat terassirakentamisen koulutettuja ammattilaisia ja työsuhteessa yrityksessämme

”Kun terassi oli valmis, spontaani reaktiomme oli “vau”! Puinen terassi sopii hirsitaloomme erittäin hyvin, ja Jamarin pojat osasivat valita terassiimme juuri oikeat, taloon sopivat värit. Mikäs sen ihanampaa istua perheen kanssa sateisellakin säällä terassilla. Terassi on tuonut meille tavan käyttää hyödyksi koko tonttimme mahdollisuuksia.” Minna Laapas, Rauno Pohjola, Vihti

Kiinnostuitko lasiterassista? Hoidamme koko projektin puolestasi

 1. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai verkkosivujemme lomakkeella.
 2. Teemme maksuttoman suunnittelukäynnin kohteeseesi. Käymme yhdessä läpi esimerkiksi terassisi tarkan sijoittelun, koon, materiaalit, ulkonäkötoiveet ja muut käytännön asiat, jotka huomioimme terassin valmistamisessa.
 3. Saat kiinteän tarjouksen terassin suunnittelukäyntimme aikana. Ehdotuksemme sisältää terassin kaikki suunnittelu-, valmistus- ja asennuskulut. Ei piilokuluja tai yllätyksiä!
 4. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme terassin suunnittelun ja valmistamisen. Käymme samalla läpi rakennuslupasi tarpeen - ja hoidamme tarvittaessa luvan hakemisen puolestasi.
 5. On asennuksen aika. Asentajamme hoitavat asennuksen alusta loppuun ja siistivät työmaan jäljet ennalta sovittuna aikana. Sinun ei välttämättä tarvitse olla kohteessa paikalla asennushetkellä, sillä asennus tehdään täysin ulkotiloissa.
 6. On aika nauttia lasiterassistasi! 
terassilasitus

Tutustu lasiterassien runkomalleihin

Runkomallit

Tutustu erilaisiin ovimalleihin

Ovimallit

Tietoa lasikatosta

Lasikatto

Voit hankkia lasitetun terassin myös rahoituksella

Toteuta terassihaaveet jo tänä kesänä! Voit hankkia lasitetun terassin meiltä myös joustavalla rahoituksella.

Tarjoamme kaikille terasseillemme kiinteäkorkoisen rahoituksen, jonka turvin voit maksaa terassisi joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen onnistuu parissa minuutissa, ja asiantuntijamme neuvoo sinua prosessissa. Mikäli ehdot täyttyvät, saat rahoituspäätöksen nopeasti, normaalisti jo saman päivän aikana. Voit valita sinulle sopivat kuukausierät, joita voit myös muuttaa rahoituskauden aikana.

Tutustu rahoitukseen

lasiterassi rahoituksella

LÖYDÄ UUSIA IDEOITA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

terassiopas

REFERENSSIKOHTEITA

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA