Meiltä saat talosi julkisivuun sopivat terassikaiteet valmiiksi asennettuna ja tarvittavat turvamääräykset täyttävinä.

Terassikaiteet

Nauti maisemista tai näkösuojasta turvallisesti!

Terassikaiteet kaikille terasseille

Me Jamarilla toteutamme terassikaiteet toiveidesi mukaisena valmiiksi asennettuna. Valikoimastamme löydät modernit, helppohuoltoiset ja säänkestävät terassikaiteet kaikissa vakioväreissä.

Terassikaide rajaa terassialueesi, lisää turvallisuutta ja antaa näkösuojaa - tai kirkkaan lasisena tarjoaa lisää näköalaa. Terassikaiteen ensisijainen tehtävä on lisätä turvallisuutta, mutta se on myös näyttävä ja tyylikäs terassin elementti.

Millaiseen kohteeseen Jamar terassikaiteet sopivat?

 

Saat meiltä avaimet käteen -terassikaiteet asennettuna

 • Kotiisi tai mökillesi pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle ja Hämeeseen.
 • Lasi- ja avoterasseille sekä näiden yhdistelmille.
 • Kaikkiin taloihin; saneerauskohteista uudistaloihin ja kesämökkeihin.

Miksi valitsisin juuri Jamar terassikaiteet?

 • Mittatilaustyönä ja kiinteällä hinnalla.
 • Nopeasti asennettuna ympäri vuoden; valmista jopa päivässä.
 • Monipuolisissa runko- ja lasiväreissä.
 • Asentajillamme on valmistajan vaatima pätevyys.
terassikaide puusta

Lasinen terassikaide on tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Talosi yhtenä huoneena toimiva terassi on tärkeä talosi julkisivun elementti, joten myös sen kaiteiden valinnassa yhdenmukaisuus on tärkeää. Terassikaide kannattaa valita talosi julkisivun, rakennustyylin sekä tietenkin omien toiveidesi perusteella.

Lasikaiteet ovat suosittuja, sillä ne tuovat tilan tuntua, ovat helposti puhdistettavia ja sopivat monipuolisesti erityyppisiin taloihin. Voit valita lasin kirkkaana, värillisenä tai näkösuojattuna opaalilasina.

 

lasikaide terassille

Puulasikaide

Puinen lasikaide yhdistää luonnonläheisen puuelementin sekä kestävän mutta sironnäköisen lasin.

Selkeälinjaiset puiset lasikaiteet sopivat hyvin suomalaiseen rakennuskantaan, ja ne ovat ajaton valinta monen kokoisille terasseille. Läpinäkyvä kaide tuo avaruutta myös pienemmille terasseille ja esimerkiksi terassikatoksiin. Lasikaiteemme ovat selkeälinjaisia ja viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten, joten saat aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden.

Toteutamme lasikaiteita sekä puisilla käsijohteilla ja myös kokonaan ilman käsijohdetta, jolloin kokonaisuus on erityisen ilmava ja huomaamaton.

Voit valita lasin sinulle sopivassa värissä; kirkkaan lasin ohella voit valita esimerkiksi savunharmaan lasin tai läpinäkymättömän opaalilasin.

Suora lasinen terassikaide on helppohoitoisempi verrattuna puukaiteeseen, eikä se vaadi yhtä paljon puhdistamista, huoltoa ja käsittelyä kuin puiset kaiteet. Lisäksi lasi on ajaton valinta, eikä se ikäänny samalla tavalla kuin puuelementit.

alumiinilasikaide

Alumiinilasikaide

Alumiinilasikaide on ajaton ja näyttävä kaide niin kivitaloihin, uudiskohteisiin kuin puutaloihin. Kaide soveltuu yhtä monipuolisesti eri kohteisiin kuin puulasikaide, ja näkyvimmät erot ovat ulkonäön toteutuksissa.

Alumiinilasikaide on selkeälinjainen valinta, jonka ilmettä voi muuttaa helposti lasin ja rungon väreillä. Tolppien kiinnikkeet ovat hyvin huomaamattomat, joten kokonaisuus on selkeä ja tyylikäs.

Toteutamme alumiinilasikaiteita kaikissa yleisimmissä RAL-värikartan väreissä, minkä ansiosta saat parhaiten talosi julkisivuun sopivan lasikaiteen.

 

puulasikaide

Lasikaiteiden ohella saat meiltä myös puukaidemallit:

ALUMIINILASIKAIDE

PUULASIKAIDE

VAAKALAUTA

vaakalauta

PYSTYLAUTA

pystylauta

VIISTORIMA

viistorima

UMPIPANEELI

umpipaneelli

Terassikaiteet - kokemuksia Jamarin toteutuksista

Olemme toteuttaneet satoja terassikaiteita erilaisiin koteihin. Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstämme.

"Terassikaide on hieno, ainutlaatuinen ja huolella asennettu. Yhteistyö mutkatonta ja aikataulu piti.” Anneli Ojapalo, Lapinkylä 

 

"Kerrankin projekti, jossa asiakkaana ei tarvinnut kuin kertoa toiveensa ja muu hoitui toimittajan puolesta itsenäisesti. Asiantunteva asiakaslähtöinen suunnittelu ja ammattitaitoinen asennus. ” Tero Halinen, Siuntio

 

“Lasikaiteiden rakentaminen sujui ongelmitta, tarkasti ja jälki oli siistiä. Ja mikä parasta, työmiehet korjasivat kaikki jälkensä ja ottivat vielä lopuksi tarratkin lasikaiteista pois ja lakaisivat. Työ valmistui nopeasti koko ajan töitä tehden, ja jokaisen työntekijän tietäessä mitä tekee. Lisäksi myyjä tuli sovittuna ajankohtana oikeaan aikaan.“ Sari Lahtinen, Rajamäki

Näin terassikaiteen asennus etenee

 1. Ota yhteyttä soittamalla tai verkkosivujemme lomakkeella.
 2. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen kuvan kohteestasi - sen perusteella voimme antaa alustavan hinta-arvion etänä.
 3. Teemme maksuttoman suunnittelukäynnin kohteeseesi yhdessä sovittuna aikana. Tällöin asiantuntijamme käy kanssasi läpi terassitoiveesi ja kertoo eri toteutusvaihtoehdoista.
 4. Kiinteähintainen tarjous kertoo selkeästi, miten ja milloin terassikaiteesi toteutetaan.
 5. Tilauksen jälkeen asennamme terassikaiteen sovittuna aikana. Asentajamme hoitavat asennuksen itsenäisesti ja siivoavat kohteen lähtiessään. Koska työ tehdään ulkona, sinun ei välttämättä tarvitse olla paikalla asennusaikana.
 6. Terassikaiteet ovat valmiit jopa parissa päivässä. Nauti kotoilusta uudistetulla terassillasi!
kaide terassille

HAE INSPIRAATIOTA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

REFERENSSIKOHTEITA