Lasikatokset

Lasikatto on laadukas valinta. Talvella lasikaton päällä oleva lumikuorma ei vahingoita runkorakennetta eikä laseja.

LASIKATOS

Lasikatokset tarjoavat suojaisan paikan kesän terassikeleille. Siinä missä lasiterassit tarjoavat suojaisan lisähuoneen ympäri vuoden, lasikatokset antavat lisäsuojaa kesän terassikaudelle, kuten esimerkiksi terassikalusteille ja muille terassilla oleville tarvikkeille. Lasikatoksia käytetään myös lasiterassien yhteydessä. Lasikatoksiin käytetään samoja runkomateriaaleja kuin lasiterasseihin eli liimapuu- ja alumiinirunkoa. Jamar-lasikatoksien toteutustapa mahdollistaa liukuovien asennuksen helposti jälkikäteen.

lasiterassi omakotitaloon

Tutustu lasiterassien runkomalleihin

Runkomallit

Tietoa lasikatosta

Lasikatto

Tutustu erilaisiin kaidemalleihin

Kaidemallit

Lasikatto on laadukas valinta. Talvella lasikaton päällä oleva lumikuorma ei vahingoita runkorakennetta eikä laseja. Lasikatto pysyy kirkkaana ja tuo luon- nonvaloa terassille ympäri vuoden vuosikymmenien ajan. Toisin kuin muut valoa läpäisevät kattomateriaalit, lasikatto on ympäristöystävällinen valinta eikä sinun tarvitse huolehtia lasikaton uusimisesta tietyin väliajoin. Lasikaton puhtaana pitäminen on helppoa, koska puhdistamisen voit tehdä lasikaton päällä turvallisesti kävellen. Toimitamme lasikatoksen asennettuna kotiisi tai mökille Helsinkiin, Tampereelle, Espooseen ja koko Etelä-Suomeen. Tutustu tarkemmin myös meidän valikoimaan terassikaiteista.

Tarjoamme joustavan rahoituksen kaikille terasseillemme

Toteuta terassihaaveesi jo tänä kesänä! Tarjoamme kaikille terasseillemme kiinteäkorkoisen rahoituksen, jonka turvin voit maksaa terassisi joustavasti sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen onnistuu parissa minuutissa, ja asiantuntijamme neuvoo sinua prosessissa. Saat rahoituspäätöksen nopeasti, normaalisti jo saman päivän aikana. Voit valita itse sinulle sopivat kuukausierät, joita voit muuttaa rahoituskauden aikana.

Tutustu rahoitukseen

HAE INSPIRAATIOTA TERASSIOPPAISTAMME

Tästä oppaasta saat vinkkejä suunnitteluun ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme.

Lataa Terassikuvasto

Inspiroidu ja hae ideoita toteutetuista terasseistamme.

Lataa Ideakuvasto

REFERENSSIKOHTEITA

ASIANTUNTIJAMME OVAT MUKANASI KAIKISSA VAIHEISSA, SUUNNITTELUSTA VALMIISEEN TERASSIIN.

  1. Maksuton suunnittelukäynti
  2. Ehdotusratkaisu
  3. Kiinteä hinta
  4. Terassitilaus
  5. Terassin asennus
  6. Valmis terassi